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Auteur W. C. WILLETT |
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FUCHS C. S. ; STAMPFER M. J. ; COLDITZ G. A. ; GIOVANNUCCI E. L. ; MANSON J. E. ; KAWACHI I. ; D. J. HUNTER ; HANKINSON S. F. ; C. H. HENNEKENS ; B. ROSNER ; F. E. SPEIZER ; W. C. WILLETT | 1995
Dans New England Journal of Medicine (Vol.332, n°19, May 11, 1995) Article : PériodiqueStudies in men suggest that light-to-moderate alcohol intake is associated with a reduction in overall mortality, due primarily to a reduced risk of coronary heart disease. Among women with similar levels of alcohol consumption, an increased ris[...]M. J. STAMPFER ; COLDITZ G.A. ; W. C. WILLETT ; F. E. SPEIZER ; C. H. HENNEKENS | 1988
Dans New England Journal of Medicine (Vol.319, n°5, August 4, 1988) Article : PériodiqueIn 1980, 87,526 female nurses 34 to 59 years of age completed a dietary questionnaire that assessed their consumption of beer, wine, and liquor. By 1984, during 334,382 person-years of follow-up, we had documented 200 incident cases of severe co[...]K. J. MUKAMAL ; K. M. CONIGRAVE ; M. A. MITTLEMAN ; C. A. CAMARGO ; STAMPFER M. J. ; W. C. WILLETT ; RIMM E. B. | 2003
Dans New England Journal of Medicine (Vol.348, n°2, January 9, 2003) Article : PériodiqueFRANÇAIS : Cette étude américaine a suivi entre 1986 et 1998 38 077 hommes âgés de 40 à 75 ans au départ et professionnels de santé. Les hommes qui ont consommé 3 ou 4 fois par semaine ont couru seulement 68% des risques d'infarctus de ceux qu[...]